понеділок, 25 травня 2020 р.

Неможливе можливо!

Неможливе можливо!
Бажаєш змінити життя на краще: почати займатися спортом, удосконалити знання англійської мови або ж просто зробити генеральне прибирання в своїй кімнаті — та не вистачає сили волі? Пустунчик знає, як Тобі допомогти. Читай статтю далі і дізнаєшся секрети досягнення висот. Будь певен, Ти зможеш усе. Варто лиш дуже цього захотіти.

Та одного бажання замало. Якщо справді бажаєш змінити світ навколо, для початку чітко постав мету і знайди джерело натхнення. Це може бути книга, відеоролик, спілкування з друзями тощо.
Головне зрозуміти, що мотивація — всередині Тебе, а натхнення можна отримати зовні. Та саме ця маленька іскорка здатна пробудити бажання зробити щось грандіозне. Твоє завдання — перетворити цей несміливий вогник в палаюче багаття, а бажання — в наполегливість у досягненні цілей. Це і є мотивація.
Як же отримати це натхнення? Дуже просто! Поглянь на близьких людей, що беруть від життя більше, роблячи великі справи. Олена мандрує далекими країнами, в Андрія вдома свій спортивний майданчик, а Тетяна харчується лише здоровою їжею. Такі нові й незвичні Тобі речі вже стали для них стилем життя. Зарядись від своїх знайомих позитивною енергією, читай у мережі історії людей, які чогось вже встигли досягти.
Щоб отримати мотивацію, потрібно зрозуміти, навіщо Тобі зміни в житті: чому Ти маєш відвідувати театральний гурток, бігати зранку, багато читати або займатися в залі? Ти хочеш грамотно спілкуватися, гарно виглядати, усе на світі знати, відчувати себе енергійнішим або круто рухатися, навчаючись танцям — для інших це немає жодного значення, це важливо саме для Тебе! Ось що означає мотивація.
Пам’ятай! Твоє рішення, активні дії, натхнення, мотивація — і результат не забариться.
Оточи себе оптимістами, які допомагатимуть Тобі у досягненні мети, підвищуватимуть самооцінку і мотивацію, підтримуючи конструктивний зворотній зв’язок. Ти й не помітиш, як швидко ростимеш у власних очах і гордитимешся першими успіхами.
Ніколи не говори «Я не зможу цього зробити». Озирнись навколо, знайди джерело натхнення, мотивуй себе, і головне — почни робити ось це «неможливе» сьогодні. Ти будеш у захваті від своїх можливостей!

Немає коментарів:

Дописати коментар